Корпоративен подарък с кауза
christmas_box20_site_banner.jpg

Тези празници, зарадвайте колегите и партньорите си с гурме подарък и подкрепете българските производители и самотните възрастни хора.

Настоящата година донесе със себе си множество предизвикателства и промени, научи ни да ценим малките неща, да погледнем отстрани на забързания начин на живот и да се обърнем с  повече внимание към близките си.

Затова тази година, ние от naturoffice решихме да създадем една по-различна коледна кампания „Корпоративен подарък с кауза“.

В празничните пакети ще  присъстват множество качествени български продукти, от малки и средни производители. В кутията ще намерите избрани вина, шоколад, месни деликатеси и множество изкушаващи гурме продукти.

 

За трети пореден път, и тазгодишната ни подаръчна инициатива ще подкрепи неправителствената организация Каритас България и каузата им „Домашни грижи“.

Чрез инициативата „Домашни грижи“, Каритас помагат на възрастни хора от цяла България от вече 18 години, като им предоставят топло приятелско отношение, медицинска и социална грижа. 

От 2002 г. досега са създадени 9 центъра за Домашни грижи на „Каритас“, като мобилните екипи към тях помагат на възрастни хора от 14 села и градове в областите Плевен, Враца, Русе, Бургас, Пловдив и София.

Повече информация за благотворителната дейност, която подкрепяте с покупката на „Корпоративен подарък с кауза“ прочетете тук

Свържете се с нас още сега, за да изготвим персоналнализиран подарък за вашия екип или вашите партньори, съобразен с бюджета ви и предпочитания ви за асортимент.

© Copyright naturoffice 2020