Корпоративен подарък с кауза
christmas_box20_site_banner.jpg

Тази Коледа - зарадвайте служителите и партньорите си и подкрепете възрастен човек.

 

2020 г. ни подложи на големи изпитания - на глобално, лично и професионално ниво. Пандемията, която ни сполетя, ни накара да преосмислим ценностите си, направи ни по-креативни и изостри уменията ни да се справяме в трудните ситуации. Научи ни да погледнем отстрани на забързания начин на живот и да се обърнем с  повече внимание към близките си. Припомни ни и едни от най-висшите ценности - да не изоставяме най-безпомощните, както и да показваме по-често признателността си към хората около нас. 

Убедени в силата на човечността, ние, от naturoffice и Каритас България, отново обединихме сили, за да ви помогнем да зарадвате служителите си, като - едновременно с това – помогнете на възрастен човек.

В празничните пакети ще  присъстват множество качествени български продукти, от малки и средни производители. В кутията ще намерите избрани вина, шоколад, месни деликатеси и множество изкушаващи гурме продукти.

Кутиите са съобразени с вашия бюджет, поднесени в лускозна опаковка с безплатна доставка до вашия офис. 

 

Чрез закупуването на "Подарък с кауза", вие подкрепяте благотворителната кауза „Домашни грижи за възрастни хора“ на „Каритас“.

Чрез инициативата „Домашни грижи“, Каритас помагат на възрастни хора от цяла България от вече 18 години, като им предоставят топло приятелско отношение, медицинска и социална грижа, както и сигурност, че не са изоставени  и забравени и че има хора, които са готови да им помогнат.

От 2002 г. досега са създадени 9 центъра за Домашни грижи на „Каритас“, като мобилните екипи към тях помагат на възрастни хора от 14 села и градове в областите Плевен, Враца, Русе, Бургас, Пловдив и София.

Повече информация за благотворителната дейност, която подкрепяте с покупката на „Корпоративен подарък с кауза“ прочетете тук

Обратно броене до Коледа

Свържете се с нас още сега, за да изготвим персоналнализирани подаръци за вашия екип и вашите партньори, съобразен с бюджета ви и предпочитания ви за асортимент.

© Copyright naturoffice 2020