Нашата мисия.

Здраве и хармония!

Това сме ние - Марина и Елена от naturoffice

Израснали сме заедно и сме най-добри приятелки от деца. Животът ни раздели за много дълги години - Марина замина да живее в Италия със семейството си, а Елена учи и живя дълги години в Англия и Берлин.

След над десетилетие живот в чужбина и далеч една от друга решихме, че е време да се завърнем в родната София и да сбъднем детската си мечта - да имаме бизнес заедно.

Идеята за създаването на naturoffice дойде лесно - Елена е работила много години в отдел човешки ресурси и познава предизвикателствата на това, как да поддържаш сплотен и щастлив екип.

Марина пък се е занимавала с търговия на био продукти, от където получава ценни връзки с качествени български производители на плодове и зеленчуци.

Каква е нашата

мисия

Ние сме работили в офис и познаваме предизвикателствата, които този стил на живот изправя пред нашето здраве.

Затова личностната ни мисия е да помогнем на офисните хора да живеят по-здравосло и в хармония със себе си и колегите си. 

Какво казват за нас ...

Ница, Офис мениджър

Истинско удоволствие е да работим с позитивния и професионален екип на naturoffice, които освежават офисното ни ежедневие с пресни плодове, специално подбрани за нас. Препоръчваме ги на всяка компания, която желае да зареди офиса си със здравословно настроение!

© Copyright naturoffice 2020

website3ot7